Kviečiame į bendruomenės renginius lapkričio 12 d.

KVIETIMAS

Tęsdami projekto „Aktyvus žmogus – stipri bendruomenė“ veiklų įgyvendinimą, kurios vykdomos ir finansuojamos iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos programos  „Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių plėtra“, kviečiame bendruomenės narius į

  • 2016 m. lapkričio 12 d. (šeštadienis) 11:00 val., adresu Užusienio g. 91, Vilnius. Sporto ir laisvalaikio praleidimo erdvių tvarkymo bei puoselėjimo akcija „Užusienio bendruomenė – mano namai“, vyks aplinkos tvarkymas aplink bendruomenės namus.
  • 2016 m. lapkričio 12 d. (šeštadienis) 14:00 val. Užusienio g. 91, Vilnius. Prevencinė akcija “Sutik Šv. Kalėdas saugiai“.

Tai trijų paskaitų ciklas: „Pirminės gaisro gesinimo priemonės“, „Autonominiai gaisro aptikimo jutikliai“, „Saugus elgesys su pirotechnika“. Ir praktinės pratybos „Kaip teisingai naudotis pirminėmis gaisro gesinimo priemonėmis“. Tai puiki galimybė bendruomenės nariams ir gyventojams gauti praktinių įgūdžių naudojant įvairių tipų gesintuvus, nedegų audeklą ir kitas priemones.

Mokymų pradžia (teorinė dalis) vyks Užusienio bendruomenės namuose, tęsinys (praktiniai užsiėmimai) aikštelėje šalia bendruomenės namų.

Kviečiame visus prisidėti prie akcijų.
Kontaktinis asmuo Romualdas Kazlauskas tel. 869921221

About

View all posts by

Parašykite komentarą